Μας ελάτε σε επαφή με
Yichuang

Τηλεφωνικό νούμερο : +8613143536645

WhatsApp : +8613143536645

Guangzhou Yichuang Electronic Co., Ltd.

Δημιουργείτε από μηδέν στο Χ

  • companyPics.title
  • companyPics.title
  • companyPics.title
  • companyPics.title
  • companyPics.title
Κύρια Αγορά: Βόρεια Αμερική, Νότια Αμερική, Δυτική Ευρώπη, Ανατολική Ευρώπη, Ανατολική Ασία, Νοτιοανατολική Ασία, Μέση Ανατολή, Αφρική, Ωκεανία, Σε όλο τον κόσμο
Είδος Επιχείρησης: Κατασκευαστής, Διανομέας-χονδρεμπόρου, Εξαγωγέας, Πωλητής
Μάρκες YCZX、 YCHD Αριθμός Υπαλλήλων 100~135
Ετήσιες πωλήσεις 15000000-20000000 Ιδρύθηκε Έτος 2013
Εξαγωγή pc 60% - 70%
Εισαγωγή

Η Co. τεχνολογίας Yi Chuang Guangzhou, ΕΠΕ, εντόπισε 3rd/F, κτήριο NO.C19, πάρκο βιομηχανίας ζωτικότητας της Hua Chuang, χωριό JingShan, κωμόπολη ShiJi, περιοχή PanYu, πόλη Guangzhou. Ειδικευμένος να κάνει 32inch ~ 98inch όλοι σε έναν έξυπνο φορέα πινάκων και σκέψης οθόνης αφής για την εκπαίδευση, διάσκεψη, εγχώρια χρήση. Στο έτος 2013, εμείς οργάνωση το εμπορικό σήμα μας «YCZX», ποια πώληση στην εσωτερική αγορά της Κίνας. Τώρα είναι η τοπ 1 πώληση εμπορικών σημάτων σε απευθείας σύνδεση. Καλυμμένη ποσότητα πώλησης αγοράς 60%.

Ο αφιερωμένος έως αυστηρός ποιοτικός έλεγχος και η στοχαστική εξυπηρέτηση πελατών, τα πεπειραμένα μέλη προσωπικού μας είναι πάντα διαθέσιμοι για να συζητήσουν τις απαιτήσεις σας και να εξασφαλίσουν πλήρη ικανοποίηση πελατών. ΕΠΙΠΛΈΟΝ, ΈΧΟΥΜΕ ΛΆΒΕΙ ΤΟ Φ Γ Γ, Γ Β, Γ Ε, Ι S Ο 9 0 0 1, ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΆ Ρ Ο S Χ. Πωλώντας καλά σε όλες τις πόλεις και τις επαρχίες γύρω από την Κίνα, τα προϊόντα μας εξάγονται επίσης στους πελάτες σε τέτοιες χώρες και περιοχές όπως την Ευρώπη, Αμερική, Νοτιοανατολική Ασία, Αφρική.

Χαιρετίζουμε επίσης τις διαταγές cOem και ODM. Είτε επιλέγοντας ένα τρέχον προϊόν από τον κατάλογό μας είτε επιδιώκων τη βοήθεια εφαρμοσμένης μηχανικής για την αίτησή σας, μπορείτε να αισθανθείτε ελεύθεροι να μιλήσετε στο κέντρο εξυπηρέτησης πελατών μας για τις απαιτήσεις πρόσβασής σας. Συνεχίζουμε επίσης και τα νέα προϊόντα μας να ικανοποιήσουμε τις νέες απαιτήσεις από τους πελάτες.

Υψηλός - η ποιότητα, η λογική τιμή και οι καλές υπηρεσίες είναι πάντα η υπόσχεσή μας τους σε όλους πελάτες μας. Θα δοκιμάσουμε το καλύτερό μας που κάνει καλύτερα.

 

• καταχωρημένο επιχείρηση κεφάλαιο 51 εκατομμυρίων

• Βαθμολογήστε το Α που οι πρώτες ύλες, εξασφαλίζουν την ποιότητα του ολοκληρωμένου προϊόντος

• ΣΥΜΒΟΎΛΙΟ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΉΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΊΑΣ, CE, ROHS, ISO9001, SGS ΕΠΙΚΥΡΩΜΈΝΟ

• Μακροπρόθεσμο απόθεμα επιχείρησης 5000 μονάδες, με τη σύντομη χρονική ανοχή

• Πάνω από 10 έτη εμπειρίας σε OEM/ODM

• Εργοστάσιο κιβωτίων πακέτων εργοστασίων υλικού του /metal εργοστασίων συγκέντρωσης

• Έχει PCBA να αναπτύξει την ομάδα, υποστήριξη για να κάνει το λογισμικό και την προσαρμογή APPs

Κίνα Guangzhou Yichuang Electronic Co., Ltd. Εταιρικό Προφίλ 0

Ιστορία

Κίνα Guangzhou Yichuang Electronic Co., Ltd. Εταιρικό Προφίλ 0

Co. τεχνολογίας YiChuang Guangzhou, ΕΠΕ, εξειδικευμένο να κάνει 32inch ~ 98inch όλοι σε έναν έξυπνο φορέα πινάκων και σκέψης οθόνης αφής για την εκπαίδευση, διάσκεψη, εγχώρια χρήση. Στο έτος 2013, εμείς οργάνωση το εμπορικό σήμα μας «YCZX», ποια πώληση στην εσωτερική αγορά της Κίνας. Τώρα είναι η τοπ 1 πώληση εμπορικών σημάτων σε απευθείας σύνδεση. Η καλυμμένη αγορά 60% που πωλεί τα έτη quantity.18 σταθερής ανάπτυξης είναι η πρωταρχική αιτία της προόδου μας, εμμένουμε πάντα για να κάνουμε την καλύτερες ποιότητα και την υπηρεσία!
2002:
Λέξη κλειδί: «foxconn»
Σαν χαρακτηριστική παραδοσιακή κατασκευή στην Κίνα, αρχίσαμε να κάνουμε OEM&ODM για μερικά εμπορικά σήματα, όπως «THTF», «Xuzhou JIayou», «Qianxin» και ούτω καθεξής. Είμαστε γνωστοί ως «foxconn» στην αυτήν την επιχειρησιακή περιοχή.

 

2013: 

Λέξη κλειδί: Εξειδικευμένες διαδικασίες
Για να είναι πιό ειδικευμένες διαδικασίες επιχείρησης, καθιερωμένη ηλεκτρονική Co. Guangzhou Yichuang, ΕΠΕ.
Επέκταση εργοστασίων, 2 γραμμές παραγωγής, περιοχή 3000㎡factory και αποθήκη εμπορευμάτων.

 

2014: 

Λέξη κλειδί: Χτίστε το εμπορικό σήμα YCZX
Συνοψίστε την εμπειρία ODM&OEM μετά από 12 έτη, χτίστε το εμπορικό σήμα και προσπαθήστε στην επαγγελματική εμπορική ομάδα πωλήσεων οργάνωσης.

 

2015: 

Λέξη κλειδί: Ετήσια πωλήσεις: 160 εκατομμύριο Δολ ΗΠΑ
Με τις προσπάθειες της ομάδας πωλήσεων, και την άριστη τεχνολογία προϊόντων, το έτος 2015, το ποσό πώλησης είναι 160 εκατομμύριο Δολ ΗΠΑ.

 

2016:

Λέξη κλειδί: Ετήσια πωλήσεις: 390 εκατομμύριο Δολ ΗΠΑ
Η ζήτηση για τα προϊόντα στον τομέα της εκπαίδευσης της Κίνας είναι ανάπτυξη συντηρήσεων, ο συγχρονισμός μας είναι ακριβώς σωστός, το έτος 2016, συμπληρώνει συνολικά τις εσωτερικές ετήσια πωλήσεις είναι 390 εκατομμύριο Δολ ΗΠΑ.

 

2017:
Λέξη κλειδί: Καλά προϊόντα κανένα σύνορο
Καλά προϊόντα κανένα σύνορο, εμείς τμήμα πωλήσεων οργάνωσης oversea.
 
2018:
Λέξη κλειδί: Αύξηση κατάστασης
Και εγχώριες πωλήσεις και υπερπόντιες πωλήσεις κάτω από την αύξηση κατάστασης. Οι μακροπρόθεσμοι συνέταιροι μας είναι από πολλές αγορές, τέτοιες όπως τη Νότια Αμερική, τη Νοτιοανατολική Ασία, την Ευρώπη, τη Μέση Ανατολή, την Αφρική κ.λπ.
 
2019:
Λέξη κλειδί: Ανταγωνιστείτε με άλλους, κερδίσαμε.
Κερδίσαμε την προσφορά από τη Δομίνικα, πήραμε 18.000 μονάδες διαταγή επιτροπής αφής 65inch που ήταν γνωστή στην επιχειρησιακή περιοχή και πολλά εργοστάσια εισήγαγαν την προσφορά.
 
2020:
Λέξη κλειδί: προκλήσεις και ευκαιρίες
Πάσχοντας από covid-19 σε όλο τον κόσμο, είναι τεράστιες προκλήσεις όχι μόνο για μας, αλλά και για τη παγκόσμια οικονομία. Πιστεύουμε ότι οι ευκαιρίες έρχονται για ποιος είναι έτοιμος. Είμαστε έτοιμοι.

 

 

Υπηρεσία

Κίνα Guangzhou Yichuang Electronic Co., Ltd. Εταιρικό Προφίλ 0

1、 μπορείτε να παρέχετε την υπηρεσία cOem για όλους σε μια διαλογική επίπεδη οθόνη;

Ναι, καλά υποστηριγμένος. Μπορούμε να το προσαρμόσουμε σύμφωνα με τα αιτήματά σας.

2、 έχετε το απόθεμα;

Κρατάμε 3000-5000 μονάδες στο απόθεμα κάθε ενιαίος μήνας.

3、 είναι η επιχείρησή σας πραγματικός κατασκευαστής;

Η επιχείρησή μας είναι ο επαγγελματικός κατασκευαστής στην περιοχή Panyu, πόλη Guangzhou, είστε συνήθως καλωσορισμένη για να επισκεφτείτε το εργοστάσιό μας οποτεδήποτε.

4、 πώς είναι η ποιότητα του προϊόντος;

Τα προϊόντα μας είναι αυστηρά δοκιμασμένα υψηλά - ποιότητα από QC πρίν στέλνουν στους πελάτες. Και είμαστε κύριοι της πώλησης εμπορικών σημάτων στην εσωτερική αγορά της Κίνας σε απευθείας σύνδεση, το εμπορικό σήμα μας είναι «YCZX». Έτσι η ποιότητα είναι το πρώτο πράγμα για μας!

5、 το προϊόν χρησιμοποιεί μόνο για το σχολείο;

Τα προϊόντα μας χρησιμοποιούνται ευρέως στο νοσοκομείο, το σχολείο, το γραφείο κ.λπ.

6、 πώς μπορώ να εμπιστευθώ την ποιότητα των προϊόντων σας;

Έχουμε περισσότερο από 10 έτη εμπειρίας εξαγωγής. Από την υλική αγορά στην παράδοση προϊόντων, έχουμε το επαγγελματικό προσωπικό και τις διαδικασίες για να αποτρέψουμε τον πιθανό ποιοτικό κίνδυνο. Τα προϊόντα μας έχουν εγκριθεί από το CE & ROHS κ.λπ.

 

Υπηρεσία μεταπωλήσεων
• Ενός έτους ποιοτική εξουσιοδότηση και ελεύθερη συντήρηση.
• Αποκριμένος χρόνος: επάνω στη λήψη της ανακοίνωσης του χρήστη, εξασφαλίζουμε 24ωρη τεχνική υποστήριξη μεταπωλήσεων.
• Ελεύθερη τεχνική κατάρτιση: η περιεκτική και κανονιστική κατάρτιση τεχνολογίας είναι διαθέσιμη δωρεάν στους πελάτες από το τεχνικό προσωπικό μας για να εξασφαλίσει ότι είναι ειδικευμένοι σε κανονικές διαδικασίες του υλικού και του λογισμικού των προϊόντων και είναι σε θέση να υπολογίσουν και να λύσουν τα μικρά προβλήματα.
• Βελτίωση λογισμικού: ισόβια συντήρηση του ελέγχου του συστήματος, συνεχής βελτίωση των λειτουργιών συστημάτων και των συνεχών βελτιώσεων λογισμικού.
• Ελεύθερη σε απευθείας σύνδεση υπηρεσία για σχετικά με τα το υλικό ζητήματα.
• Παρακαλώ καλέστε τη τεχνική υποστήριξη μας για περισσότερες πληροφορίες: +86 13510609058

Η ομάδα μας

Ομάδα πωλήσεων:
• 65 μέλη, παρέχουν την επαγγελματικές υπηρεσία και τη τεχνική υποστήριξη 24 ωρών.
Δεν είμαστε ο χαρακτηριστικός κινεζικός κατασκευαστής σας. Το ιδιαίτερα αφιερωμένο προσωπικό πωλήσεών μας δεν έχει ρίξει ποτέ μακρυά από τη μετάβαση που πρόσθετο μίλι για να ικανοποιήσει και να υπερβεί τις προσδοκίες του πελάτη. Θεραπεύουμε τους πελάτες μας με την ίδια πίστη και την αφοσίωση, κανένα θέμα το μέγεθος της επιχείρησής τους ή τη βιομηχανία.

Ποιοτική ομάδα:
• Ποιοτική επιθεώρηση από την πρώτη ύλη στην παραγωγή και την παράδοση.
• Επαγγελματικό πρόσωπο ποιοτικού ελέγχου, για να αποφύγει τα αναρμόδια προϊόντα στον πελάτη.
• Ακριβής επιθεώρηση στην πρώτη ύλη, παραγωγή, και παράδοση.
• Πλήρης σειρά εξοπλισμών στο ποιοτικό εργαστήριο.
• Ακολουθήστε το σύστημα του ISO 9001:2008 αυστηρά.
• Συνεχής βελτίωση, που επιδιώκει το υψηλότερο επίπεδο.

Τώρα έχουμε 31 τεχνικά και διοικητικά προσωπικά. Πολλά από το προσωπικό αυτής της τεχνολογίας έρευνας και ανάπτυξης με την ανώτερη επαγγελματική τεχνική και ανώτερη πιστοποίηση υπεύθυνων για την ανάπτυξη Το πτυχίο Μπάτσελορ ή καταλαμβάνει ανωτέρω 87,5% των συνολικών υπαλλήλων, ένα μεταπτυχιακό καταλαμβάνει 25%, οι ανώτεροι τίτλοι καταλαμβάνουν 10%, 1 μεταδιδακτορικός σύμβουλος. Η ομάδα έχει την οργάνωση ένας μηχανισμός αύξησης για το προσωπικό έρευνας και ανάπτυξης τεχνολογίας για να εξασφαλίσει την αύξησή τους γνώσης και εμπειρίας Σταθερή Ομάδα Διοίκησης, με την ισχυρή συνείδηση καινοτομίας, τη δυνατότητα εκμάθησης και την εκτελεστική δυνατότητα. Στο διοικητικό προσωπικό πυρήνων της επιχείρησης, έχουμε τους πρεσβυτέρους με περισσότερο από 10 έτη υλικής κατασκευής, γρήγορης βιομηχανίας κατασκευής διαμόρφωσης πρωτοτύπου, που έχει τον προνοητικό έλεγχο της ανάπτυξης αγοράς, και συλλαμβάνουμε έντονα τις ευκαιρίες ανάπτυξης βιομηχανίας, προωθούμε και καθοδηγούμε τη γρήγορη ανάπτυξη.