Μας ελάτε σε επαφή με
Yichuang

Τηλεφωνικό νούμερο : +8613143536645

WhatsApp : +8613143536645

Ποια είναι η διαλογική εκπαίδευση επίπεδης οθόνης;

August 10, 2021

Ποια είναι η διαλογική εκπαίδευση επίπεδης οθόνης;

  • πηγή: yczx
  • Ημερομηνία: 07/17/2019

Με τη γρήγορη ανάπτυξη της επιστήμης και της τεχνολογίας, η μελλοντικές εκπαίδευση και η επιχείρηση θα αναγγείλουν μέσα το χωρίς χαρτί κύμα της επιστήμης και της τεχνολογίας. Η Κίνα θα αντιμετωπίσει επίσης αυτήν την αλλαγή σε συμφωνία με τον κόσμο. Σαν κύριο εσωτερικό συνήγορο της χωρίς χαρτί τεχνολογίας, η επιχείρηση έχει ενσωματώσει τα πλεονεκτήματα βιομηχανίας που συσσωρεύονται κατά τη διάρκεια των ετών, και που προωθούνται το εμπορικό σήμα τεχνολογίας «Zaoshang» χωρίς χαρτί με «τη νοημοσύνη, ενέργεια - αποταμίευση, απλότητα» ως πολιτισμό εμπορικών σημάτων πυρήνων--διαλογική εκπαίδευση επίπεδων οθονών.

 

Ο κύριος σκοπός της διαλογικής εκπαίδευσης επίπεδων οθονών είναι να ενισχυθούν τα παιδιά να βελτιώσουν τη δυνατότητά τους να κάνουν την εργασία τους και να τους δώσουν ένα πλήρες σύνολο μεθόδων εκμάθησης. Μέσω της χρήσης των μηχανών, τα παιδιά μπορούν γρήγορα να καταλάβουν τη γνώση εγχειριδίων, να βελτιώσουν την περιεκτικότητα της γνώσης των παιδιών, και να βελτιώσουν περιεκτικά την περιεκτική ποιότητα των παιδιών.

 

Χαρακτηριστικά της διαλογικής εκπαίδευσης επίπεδων οθονών
1. Το περιεχόμενο της κατηγορίας διδασκαλίας μπορεί να επιδειχθεί στους σπουδαστές βολικά και γρήγορα, με τις άφθονα εικόνες και τα κείμενα.

2. Να μάθει οπουδήποτε και οποτεδήποτε από WiFi

3. Υπάρχει μια σπίτι-σχολική πλατφόρμα για να διευκολύνει την επικοινωνία μεταξύ των γονέων και των δασκάλων και για να συμβαδίσει με την κατάσταση εκμάθησης των σπουδαστών εγκαίρως.

4. Κάνετε την ενεργητική στροφή εκμάθησης των σπουδαστών στην ενεργό εκμάθηση και βελτιώστε το ενδιαφέρον τους για την εκμάθηση.

5. Λόγω της χρήσης των ηλεκτρονικών εγχειριδίων, σώζει το έγγραφο, το διάστημα και το περιβάλλον.