Μας ελάτε σε επαφή με
Yichuang

Τηλεφωνικό νούμερο : +8613143536645

WhatsApp : +8613143536645

Όλος σε ένα PC καθιστά τις ζωές μας καλύτερες και καλύτερες

August 17, 2021

Όλος--ένα PC, επίσης γνωστό ως υπολογιστές γραφείου όλος--ένα, ενσωματώνει τα τμήματα περίπτωσης υπολογιστών και συστημάτων στο όργανο ελέγχου έτσι ώστε το ολόκληρο PC περιλαμβάνεται όλων σε μια μονάδα. (AIO) οι προσωπικοί υπολογιστές γραφείου όλος--ένα προσφέρουν το πλεονέκτημα ενός μικρότερου τύπου από τους προσωπικούς υπολογιστές γραφείου, αλλά έρχονται συχνά με διάφορα μειονεκτήματα επίσης, συμπεριλαμβανομένου του υψηλότερου κόστους, πιό αδύνατη απόδοση και περιορισμένες επιλογές βελτίωσης.

Το όλος--ένα σχέδιο υπολογιστών με τη Apple iMac το 1998. Ενώ οι νωρίς υπολογιστές όλος--ενός PC ήταν ακριβοί και ογκώδεις, τα PC όλος--ένα έχουν γίνει πολύ πιό λεπτά, ελαφρύτερα και φτηνότερα με την εμφάνιση των οργάνων ελέγχου LCD και των μικρότερων, λιγότερο ακριβών τμημάτων υπολογιστικών συστημάτων γραφείου.

Με την προώθηση και την ανάπτυξη της οθόνης αφής, υπάρχουν όλο και περισσότερες οθόνες αφής στη καθημερινή ζωή. Η εμφάνιση της αφής όλες σε μια οθόνη αφής PC έχει αλλάξει βαθμιαία τις ζωές μας.

Όλη η μηχανή αφής είναι μια ολοκλήρωση της προηγμένης οθόνης αφής, του βιομηχανικού ελέγχου, του υπολογιστή και άλλων τεχνολογιών, οι οποίοι μπορούν να πραγματοποιήσουν την έρευνα δημόσια πληροφορίας, που εξοπλίζεται με τις περιφερειακές συσκευές όπως το όργανο δακτυλικών αποτυπωμάτων, ο ανιχνευτής, ο αναγνώστης καρτών, ο εκτυπωτής μικροϋπολογιστών, κ.λπ., και μπορούν να πραγματοποιήσουν τις συγκεκριμένες απαιτήσεις όπως η συμμετοχή δακτυλικών αποτυπωμάτων, κάρτα που και που τυπώνει.

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Όλος σε ένα PC καθιστά τις ζωές μας καλύτερες και καλύτερες  0

Τόσο πώς η αφή ένα όλος--ένα καθιστά τις ζωές μας εξυπνώτερες;

Όλος--ένα, μια πολύ καυτή λέξη αυτές τις μέρες. Ο αποκαλούμενος όλη η μηχανή πρόκειται να συνδυάσει τις πολλαπλάσιες λειτουργίες σε μια μηχανή, ώστε να παρασχεθούν οι περισσότερες λειτουργίες και υπηρεσίες για μας. Στη καθημερινή ζωή, τον πιό κοινό όλη η μηχανή πώλησης μηχανών, τον μπλε έλεγχο προσπέλασης όλος--ένα δοντιών μηχανή, τη διαλογική οδηγημένη οθόνη εγγραφής επισκεπτών, την αναγνώριση πινακίδων αριθμού κυκλοφορίας όλος--μια μηχανή, που φωτοτυπεί όλος--μια μηχανή και ούτω καθεξής, και χρησιμοποιούμε συχνά στην εργασία του διαλογικού οδηγημένου υπολογιστή οθόνης έχουμε ένα νέο προϊόν - αγγίξτε όλος--μια μηχανή.

Το ψηφιακό διαλογικό whiteboard πολυμέσων έχει τα τρεις κύριες χαρακτηριστικά, δηλαδή, την αλληλεπίδραση, ολοκλήρωση και απλότητα.

Τι είναι αλληλεπίδραση; Ψηφιακό διαλογικό whiteboard στην ανθρώπου-υπολογιστή αλληλεπίδραση. Αντίθετα από στο παρελθόν, τα διάφορα εργαλεία όπως το ποντίκι δεν απαιτούνται για να ενεργοποιήσουν άμεσα τη μηχανή. Αντ' αυτού, μπορεί να χρησιμοποιηθεί άμεσα μέσω της οθόνης αφής, η οποία είναι ο γρηγορότερος διαλογικός τρόπος.

Τι είναι ολοκλήρωση; Τα πολυμέσα αγγίζουν όλος--μια μηχανή έχουν τις ισχυρές λειτουργίες, η οποία ενσωματώνει τέλεια τον υπολογιστή, τη TV, την αφή και άλλες λειτουργίες.

Τι είναι απλότητα; Εξετάστε τον υπόγειο, τράπεζες, λεωφόροι αγορών, και άλλοι δημόσιοι χώροι μπορούν να δουν τη σκιά του που καταλαβαίνετε. Επειδή πληροφορίες ερώτησης της διαλογικής οι οδηγημένες οθόνης είναι πολύ απλές, ένα πρόσωπο θα λειτουργήσει, συνήθως γνωστός ως απλότητα.

Οι υπολογιστές γραφείου που χρησιμοποιήθηκαν για να έχουν τους κεντρικούς υπολογιστές, τις οθόνες επίδειξης, τα ποντίκια και τα πληκτρολόγια, και ένα ηχητικό σύστημα ήταν πάρα πολύ δυσκίνητοι για να έχουν τα υγιή αποτελέσματα. Σημερινός όλος ο υπολογιστής αφής ενσωματώνει τις λειτουργίες των υπολογιστών, τις τηλεοράσεις, τα στερεοφωνικά συγκροτήματα και άλλες συσκευές, και έχει τη λειτουργία της οθόνης αφής, που αποβάλλει τη χρήση του ποντικιού και του πληκτρολογίου. Σαν πολυσύνθετο ψηφιακό διαλογικό whiteboard, μπορεί να εφαρμοστεί σε ισχύ πολλές, να φέρει πολλή ευκολία για τους ανθρώπους, και να φέρει ακόμη και τα οφέλη για τις επιχειρήσεις.

 

Αυτή τη στιγμή, λόγω των διαφορετικών τομέων εφαρμογής των προϊόντων αφή-όλος--μιας μηχανής στην αγορά, υπάρχει να διδάξει η αφή ότι όλος--ένα μηχανή, διαλογική οδηγημένη οθόνη αφής διασκέψεων, τυπωμένη ύλη όλος--ένα ρόλων έκπτωσης αφής μηχανή, αφή που διαφημίζει όλος--μια μηχανή, ψηφιακό διαλογικό whiteboard έρευνας αφής, επιδεικνύει τη διαλογική οδηγημένη οθόνη και ούτω καθεξής, κάθε μηχανή έχει μια πολύ ισχυρή λειτουργία.

Στα προηγούμενα πολυμέσα που διδάσκουν τον τρόπο, θελήστε να χρησιμοποιήσετε τον υπολογιστή, ακουστική, προβολέας, μάνδρα λέιζερ, πηδάλιο για να περιμένει, όχι μόνο να λειτουργήσει την ενοχλητική, και αποδοτικότητα τάξεων δεν είναι υψηλός επίσης. Να διδάξει τη μηχανή αφής είναι μόνο μια μηχανή, έχει τα πολυμέσα διδάσκοντας τις ανάγκες έτσι η λειτουργία, η λειτουργία κατηγορίας αφής, είναι πολύ απλή και εύκολη. Οι διαφορετικές λειτουργίες πολυμέσων και το ψηφιακό διαλογικό whiteboard μπορούν αποτελεσματικά να βελτιώσουν την αποδοτικότητα τάξεων.

Διαφημιστικός τη διαλογική οδηγημένη μηχανή αφής οθόνης, είναι δημοφιλή ηλεκτρονικά προϊόντα. Η ισχυρή λειτουργία διαφήμισής της όχι μόνο σώζει το εργατικό δυναμικό και τους υλικούς πόρους για τις επιχειρήσεις, αλλά και φέρνει τα μεγάλα οφέλη διαφήμισης. Η αφή όλος--ένα διαφήμισης μηχανή μπορεί να μεταστρέψει το βίντεο, την εικόνα και τον ήχο που επιδεικνύονται κατά βούληση Με μια μακριά ζωή υπηρεσιών, είναι ένα σπάνιο ηλεκτρονικό προϊόν.

Αυτή τη στιγμή, η εφαρμογή πολυσύνθετου όλες σε μια οθόνη αφής PC είναι πολύ εκτενής, μπορεί να ειπωθεί για να έχει γίνει μια τάση. Η εφαρμογή της αφής όλος--ένα μηχανή μπορεί όχι μόνο να παρέχει περισσότερη ευκολία και να δημιουργήσει περισσότερα οφέλη, αλλά και να βελτιώσει την εικόνα των επιχειρησιακών εμπορικών σημάτων.

Για να βελτιώσουμε την αφή όλος--ένα μηχανή, πρέπει να αναφέρουμε την πρώτη αφή όλος--ένα εμπορικό σήμα κατασκευαστών βιομηχανίας μηχανών - αγγίξτε την ηλεκτρονική. Η αφή είναι πρώτες ανάπτυξη και παραγωγή της Κίνας της μεγάλης αφής μεγέθους όλες στους κατασκευαστές ενός PC, το μερίδιο αγοράς τόσο υψηλό όσο 70%, που παράγονται από την αφή όλος--ένα αφής, την αφή όλος--ένα, την ερώτηση όλος--ένα αφής, την αφή κ.λπ. διάφορη όλες οι πολλαπλάσιες περιοχές μηχανών διαφήμισης, τα προϊόντα πωλούν καλά σε εσωτερικό και στο εξωτερικό με υψηλό - ποιότητα και πρώτης τάξεως ποιότητα, και κερδισμένος περισσότερο από 99% του υψηλού επαίνου πελατών.

Εκτός από την αφή όλος--μια, υπάρχουν πολλές θέσεις στις ζωές μας που χρησιμοποιούν διαφορετικό πολυσύνθετο όλες οι μηχανές. Με τη συνεχή ανάπτυξη της επιστήμης και της τεχνολογίας, θεωρείται ότι θα υπάρξουν περισσότερες πολυσύνθετες ευκαιρίες ολοκλήρωσης που αναπτύσσονται και που εφαρμόζονται στη ζωή μας. Σαν ηλικία πληροφοριών της επιστήμης και της τεχνολογίας, η ανάπτυξη πολυσύνθετου όλος--μια μηχανή είναι μια ακαταμάχητη τάση ανάπτυξης, και είναι η τάση της ανάπτυξης των σύγχρονων προϊόντων επιστήμης και τεχνολογίας.

Στην τράπεζα, όταν πηγαίνετε να κάνετε επιχειρήσεις, δεν ειναι απαραίτητο να περιμένετε σε μια μεγάλη ουρά. Κατά μετάβαση στο νοσοκομείο για να δει έναν γιατρό, δεν υπάρχει την καμία ανάγκη να περιμεθεί στη σειρά επάνω η εγγραφή, να αγγίξει τη μηχανή έρευνας μπορεί επίσης να κάνει την εργασία, εξανθρωπισμένος είναι, μέσω της αφής της ψηφιακής διαλογικής μηχανής whiteboard για να κάνει έναν διορισμό για να δει έναν γιατρό εκ των προτέρων, μπορεί επίσης να συνεχίσει τη λειτουργία πληρωμής. Όταν οι πελάτες περιμένουν σε ένα εστιατόριο, μπορούν να κάνουν τρόφιμα διορισμού και διαταγής με να αγγίξουν τη μηχανή έρευνας. Μετά από να διατάξει, η οθόνη αφής μπορεί να εκτυπώσει τις επιλογές διαταγής, που μειώνουν τον αναμονής χρόνο.

Αυτή τη στιγμή, πολύς μεγάλος τοίχος χρήσης λεωφόρων αγορών που τοποθετείται/η κάθετη μηχανή διαφήμισης οθόνης αφής, που μπορούν να αφήσουν τους πελάτες να καταλάβουν αμεσότερα ένα εμπορικό σήμα, μπορεί επίσης να καταλάβει τις πιό πρόσφατες πληροφορίες της λεωφόρου αγορών, μπορεί επίσης να βοηθήσει τους πελάτες να ερευνήσουν για τη διανομή των διάφορων τύπων αγαθών. Οι διαλογικές οθόνες για τη μηχανή διαφήμισης εκπαίδευσης μπορούν επίσης να θέσουν τη μηχανή διακοπτών συγχρονισμού, να μειώσει τη διαχείριση των ανθρώπινων δυναμικών και του χρόνου.

Όλο και περισσότερες σχολεία και επιχειρήσεις έχουν αρχίσει να χρησιμοποιούν την οθόνη αφής. Στη διδασκαλία, μπορεί να αντικαταστήσει τον αρχικό πίνακα. Ενσωματώνει το γράψιμο, την υπαγόρευση, τις τηλεοπτικές παίζοντας και άλλες λειτουργίες. Στην επιχείρηση, μπορεί να διευκολύνει τις συνεδριάσεις της κατάρτισης προσωπικού ή προϊόντων, και να συνεργαστεί με τους ομιλητές για να καταστήσει την ομιλία ζωηρότερη, πιό εμπαθή, και αποτελεσματικότερη.

Υπάρχουν πολλές θέσεις που μπορούμε να δούμε τον αριθμό οθόνης αφής, σταθμός μετρό, αερολιμένας, σιδηροδρομικός σταθμός, στάση λεωφορείου, κινηματογράφος, τράπεζα, νοσοκομείο, λεωφόρος αγορών, εστιατόριο και ούτω καθεξής, ασυναίσθητα αυτό έχουμε γίνει πολύ σημαντικός συνεργάτης στη ζωή μας. Μπορεί να προβλεφθεί ότι στο μέλλον, με τη συνεχή ανάπτυξη της τεχνολογίας, η οθόνη αφής θα ασκήσει βαθύτερη επίδραση στη καθημερινή ζωή.