Μας ελάτε σε επαφή με
Yichuang

Τηλεφωνικό νούμερο : +8613143536645

WhatsApp : +8613143536645

Ποια είναι η διαφορά μεταξύ ενός ψηφιακού διαλογικού Whiteboard και ενός ηλεκτρονικού Whiteboard;

August 31, 2021

Το ηλεκτρονικό διαλογικό whiteboard είναι ένας γενικός όρος για το υλικό που συνδέεται με τον υπολογιστή σας και επιδεικνύει τον υπολογιστή γραφείου του υπολογιστή σας, επιτρέποντας σε σας για να αλληλεπιδράσει με τις πληροφορίες στο διαλογικό whiteboard αντί για τον υπολογιστή σας. Έτσι, μπορείτε να ανοίξετε τις εφαρμογές, να κάνετε σερφ τον Ιστό, να γράψετε στη διαλογική επιφάνεια, να γράψετε πέρα από τις σημειώσεις σας, εκτός από τις σημειώσεις, τα βίντεο ρολογιών, ήχος αρχείων, και να χρησιμοποιήσετε τη κάμερα που συνδέεται με το διαλογικό whiteboard.

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Ποια είναι η διαφορά μεταξύ ενός ψηφιακού διαλογικού Whiteboard και ενός ηλεκτρονικού Whiteboard;  0

Το ηλεκτρονικό whiteboard είναι επίσης ένας γενικός όρος για το υλικό που συνδέεται με τον υπολογιστή σας, αλλά όλος που μπορείτε να κάνετε με ένα ηλεκτρονικό whiteboard είναι δείκτες ξηρός-γομών χρήσης στον πίνακα και έπειτα εκτός από τις σημειώσεις στον υπολογιστή σας. Δεν μπορείτε να επιδείξετε τον υπολογιστή γραφείου υπολογιστών σας ή οποιοδήποτε άλλοδήποτε λογισμικό σε ένα ηλεκτρονικό whiteboard, ή να χρησιμοποιήσετε το δάχτυλό σας ή άλλα εργαλεία για να ελέγξετε ή να αλληλεπιδράσετε με το λογισμικό σας.

Ποια είναι η διαφορά μεταξύ όλων των διαφορετικών διαλογικών εμπορικών σημάτων ψηφιακής επίδειξης;

Ποια χαρακτηριστικά γνωρίσματα είναι σημαντικότερα σε σας; Σιγουρευτείτε δεν υπερπληρώνετε για τα χαρακτηριστικά γνωρίσματα δεν θα χρησιμοποιήσετε ποτέ. Εδώ είναι μερικοί παράγοντες που εξετάζουν κατά την επιλογή το σωστού whiteboardL:

Διάρκεια: Μερικοί πίνακες είναι απίστευτα ανθεκτικοί και μπορούν να αντισταθούν τις οπές, το μόνιμο δείκτη, το νερό κ.λπ….

Εξουσιοδότηση

Ξηρός σβήστε φιλικό

Μαγνητικός

Ασύρματη συνδετικότητα

Άμεση εκτύπωση από τον πίνακα

iPad και αρρενωπό συμβατό σύστημα (έρχεται με app)

Ψήφισμα: χρειάζεστε μια πολύ υψηλή ανάλυση όπως 1080P ή 4K; Οι περισσότεροι άνθρωποι όχι, αλλά μερικές απαιτητικές εφαρμογές απαιτούν την απώτατη σαφήνεια, και σε αυτήν την περίπτωση, το διαλογικό LCD ή η οθόνη των οδηγήσεων είναι ο τρόπος να πάει.

Ευκολία - - χρήση: μερικοί πίνακες είναι πολύ εύχρηστοι και έχουν το «μετριασμένο» λογισμικό, ενώ άλλοι έχουν πιό προηγμένος το λογισμικό με τα χαρακτηριστικά γνωρίσματα όπως

Διπλή αφή και ακόμη και πολυ αφή

Πολλών χρηστών (περισσότερα από ένα πρόσωπα μπορούν να χρησιμοποιήσουν τον πίνακα συγχρόνως.

Πολυ δύναμη (αισθήσεις πινάκων πόσο σκληρά είστε πιέζοντας και ρυθμίζετε το πάχος γραμμών αναλόγως)

Τηλεοπτική σύσκεψη

Αναγνώριση γραψίματος χεριών

Αυτό που είναι περισσότερος, θέλετε να ξέρετε τα οφέλη της διαλογικής επίπεδης οθόνης για τις τάξεις